O nama

Cvećara Pahuljica, dostava cveća i poklona u Beogradu i okolini

Pomoći ćemo Vam da pronađete savršenu kombinaciju za Vašu voljenu osobu i da je iznenadite cvetnim aranžmanom, kao vanvremenskim i idealnim poklonom za svaku priliku.

Učinite poseban dan kompletnim, uz naša kvalitetna dekorativna rešenja i cvetne aranžmane!

Nudimo Vam...

Dostava cveća u
Beogradu i okolini

Cvećara Pahuljica dostavlja cveće i poklone u Beogradu i okolini. Moguća dostava u roku od 2h od momenta poručivanja i izvršenja uplate!

Dekoracija svadbi
i proslava

Cvećara Pahuljica radi dekoraciju svadbi i ostalih proslava. Učinite Vaš poseban dan kompletnim, uz naša kvalitetna dekorativna rešenja.

Načini plaćanja

Omogućeno je plaćanje karticom i putem PayPal-a, tako da možete izvršiti uplatu na siguran način sa bilo kog mesta u svetu.

Dekoracije

Cvećara Pahuljica radi dekoraciju svih proslava

Uz pomoć naših stručnjaka za dekorisanje i organizaciju, venčanje, rođendan ili proslava iz snova biće uređena po Vašem ukusu, uz naša kreativna rešenja!

Uz bogato iskustvo u dekorisanju i aranžiranju, pobrinućemo se da svaka Vaša želja bude sprovedena u delo, bilo da je u pitanju dekoracija stolova, stolica, automobila, lukova od cveća, balona ili sitnijih detalja.

Ukoliko želite da imate unikatan i elegantan bidermajer koji će se savršeno uklopiti uz Vašu venčanicu, stručno osoblje Cvećare Pahuljica će se pobrinuti da tako i bude. Kod nas možete odabrati Vašu omiljenu kombinaciju jer je izbor cveća izuzetan.

Pronadjite nas